Blog

Interieuradvies ~ Praktijkinrichting

Laatst deed ik iets nieuws. Twéé nieuwe dingen eigenlijk. Ten eerste ging het interieuradvies waar de klant om vroeg niet om een woonruimte – maar om de inrichting van een praktijkruimte voor (sport)massage. En ten tweede was het een advies met de kleur paars. Nooit eerder heb ik deze kleur in een advies toegepast, maar als de klant dat graag wil; dan doen we dat!

Een interieuradvies voor een een praktijkruimte vraagt om andere keuzes dan een woonruimte. Het gedeelte bij de behandeltafel moet uitnodigend zijn en een ontspannen sfeer uitademen. De houten vakkenkast die is ingericht met planten en andere spullen met een natuurlijke uitstraling zorgt daarvoor, samen met de nis die in een diepe kleur paars is geverfd.

Uiteraard moet deze ruimte steriel en makkelijk schoon te maken zijn, waardoor er al snel wordt geneigd naar makkelijk af te nemen materialen zoals kunststof. Dit heeft echter wel een vrij kille uitstraling. Deze rotan stoeltjes met kunststof kussens zijn ook goed schoon te maken en bieden een veel huiselijker alternatief!

Samen zochten we naar twee kleuren paars, zoals de wens was van de klant. Een subtiele teint voor het grootste gedeelte van de wanden en een sprekende kleur paars voor de nis bij de massagetafel en voor de zithoek. Door het kleurvlak letterlijk in een hoek te verven -waarbij ook het plafond wordt mee geverfd- creëer je optisch meteen een mooi afgebakende hoek, waardoor een knusse plek in de ruimte ontstaat.

Zo fijn dat tijdens de inrichting van deze locatie bleek dat de contactberoepen weer aan de slag mogen. Heel veel succes en werkplezier op je nieuwe plek Maran!

Naast interieuradvies voor jouw woning, vind ik het ook heel leuk om mee te denken in andere ruimtes. Bijvoorbeeld voor een kantoorinrichting of andere werkplek! Neem gerust contact met me op via het contactformulier of social media om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.