Over mij

Bij wéér een keer dozen uitpakken, in mijn zesde woning, op negen hoog in een Spaanse stad, besloot ik van het inrichten van een huis mijn werk te maken. Niet omdat verhuizen nu zo leuk is; maar het eigen maken van een huis- dat wèl.

Tijdens de studie Interior Design werd Inge Bruins – Interior Business geboren. Inmiddels woon ik in mijn achtste huis en inrichten doe ik nog steeds erg graag!

Inrichten is meer dan slechts met meubels schuiven; het juiste kleur- en lichtgebruik is onmisbaar om fijn te wonen. En dat is in elke woning anders. Daarom werkt het meestal niet om een mooi plaatje uit een magazine rechtstreeks naar jouw woning te kopiëren. Vind jij het ook zo lastig om na een verhuizing je nieuwe interieur met je oude meubels in te richten? Of wil je graag eens iets nieuws, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken?

Graag help ik jou met een interieuradvies passend bij jouw woonsituatie, zodat jouw huis echt als jouw thuis voelt.

Naast interieuradvies, verzorg ik ook interieurfotografie en styling. Ideaal als je een interieurwinkel of leuke webshop runt en jouw producten graag sfeervol in beeld wilt brengen.

Meer weten? Stuur me een berichtje via het contactformulier!

EXCUSES. // Door technische problemen zijn afgelopen periode niet alle berichten via het contactformulier bij mij binnen gekomen. Deze is er tijdelijk afgehaald. Via het e-mailadres i.t.bruins@gmail.com of mijn social media kanalen kun je contact met me opnemen!

Veel wooninspiratie gewenst! ~ Inge Bruins, Sliedrecht

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.