Blog

VTWonen & DesignBeurs // Sfeerimpressie

De VT Wonen & Design Beurs. Daar valt zó veel inspiratie op te doen, dat het bijna onmogelijk is om alles met jullie te delen.

Dat ga ik dus vooral ook niet proberen in deze blog!

Vandaag deel ik met jou gewoon wat fijne sfeerfoto’s. Botanisch, groen, rustgevend. Zodat je lekker kunt mee genieten van het sfeertje.. Zónder alle drukte van andere bezoekers, wél lekker veel inspiratie.

ingebruins-vtwonen-beurs

img_1694

ingebruins-vtwonenhuis.JPG

Fijn sfeertje, he? Ik houd persoonlijk echt van groen in huis. Het brengt rust en levendigheid tegelijk.

Heb je nou iets minder met groen, maar bijvoorbeeld wel met blauw? Dan heb ik een andere leuke blog voor je in de aanbieding!ingebruins-vtwonenhuisGister was ik samen met mijn collega’s van Showhome in de RAI en namen we ieder een deel van de beurs voor onze rekening. Ik had als onderdeel het VT Wonen Huis en ik blogde specifiek over tegels in de slaapkamer (!!) ..die blog kun je hier terug vinden.

ingebruins-vtwonenVoor iedereen die dus nog niet genoeg heeft gezien. Of meer van blauw houdt dan van groen.

En voor iedereen die nog gaat dit weekend: heel veel plezier! ~Inge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.