Blog

Binnenkijken bij…

Begin deze maand maakte ik een kleurrijke binnenkijker voor Showhome. Voor iedereen die dat artikel gemist heeft: in de blog van vandaag vind je de mooiste selectie van de foto’s die ik heb gemaakt bij Fleur.

ingebruins-binnekijker-fl14.JPG

Én als bonusmateriaal staat ook de sprookjesachtige slaapkamer van dochterlief online!

Vandaag mogen we binnenkijken in het kleurrijke huis van Fleur. Sinds 1,5 jaar woont zij samen met haar man en (inmiddels) 2 kinderen in een rustige wijk met mooie jaren ’30 huizen. Ze kozen bewust voor een witte vloer, waardoor de woning een frisse en lichte basis heeft. Ideaal als je zoveel van kleurige accenten en afwisseling in huis houdt als deze bewoners.

ingebruins-binnekijker-fl25

Want dat er hier in huis nog al eens geschoven wordt, dat is zeker.

Op moment van fotograferen hebben de zit- en eetkamer zojuist van plaatst gewisseld en heeft de muur achter de eethoek een mooie groene tint gekregen.

De zithoek bevindt zich in de erker: een rustige en lichte plek. Ook hier biedt de witte basis een goed uitgangspunt om kleur aan te brengen met wisselende accessoires.

ingebruins-binnekijker-fl32

De roze servieskast doet zowel dienst als speelgoedkast als om mooie kopjes een plekje te geven. De oudste dochter heeft ernaast een mooie speelplek gekregen met een vrolijke vintage-look.

ingebruins-binnekijker-fl9

De keuken heeft onlangs een metamorfose ondergaan. De kastjes zijn gewit en hebben gouden knoppen gekregen (via Zara Home). De tegels hebben met verf een licht roze kleur gekregen, net zoals enkele accessoires.

ingebruins-binnenkijkerfl

De zwarte achterwand en het zwart-witte stippen behang vormen een mooi contrast met de witte keuken. Fel gekleurde accessoires springen er tegen zo’n donkere achterwand extra uit.

Het volledige foto verslag vindt je natuurlijk terug op Showhome. Inclusief de prachtige badkamer die zo uit 1001 nacht lijkt te komen.

Maar ik had jullie nog één ding beloofd… de kinderkamer!ingebruins-binnenkijkerfl58

Een wit spijlenbedje van Ikea wordt met zo’n mooi hemeltje (via webwinkel Lidor) in een handomdraai omgetoverd tot heus hemelbed.

Het roze behang van Swiet zorgt voor een nostalgische uitstraling; de vintage meubeltjes passen hier perfect bij.

In plaats van een aankleedkussen, wordt een lekker zacht vachtje gebruikt.. Wat een goed idee!

ingebruins-binnenkijkerfl54

De schommel midden in de ruimte maakt de kinderkamer natuurlijk tot een fijne plek om te spelen. En wanneer je de deur opent van de ingebouwde kast, ontdek je nóg een heerlijk plekje. Met een matras en wat kussens, is deze kast omgetoverd tot een knus lees- en speelhoekje.

Zoals je ziet zijn er door het hele huis heen mooie en kleurige hoekjes te vinden. Fleur heeft echt een talent voor het creëren van bijzondere opstellingen met allerlei leuke accessoires. Deze zijn vaak een mix van retro en nieuw, mét een vleugje kitch voor een vrolijke uitstraling.

Wat een inspiratie he? Ik vind het zelf altijd zo leuk om bij anderen binnen te kijken. Jij ook? Dan heb ik goed nieuws: want er komen nog veel meer leuke binnenkijkers aan!

Fijn weekend alvast! ~Inge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.