Blog

Knusse Herfst Veranda

Gelukkig kunnen we nu nog heerlijk buiten zitten.

Maar om straks ook tijdens wat koudere dagen nog van het buitenleven te genieten, heb ik mijn tuin alvast herfst-proof gemaakt.

ingebruins-berenklauw.JPG

De felle roze en gele kleuren uit mijn voorjaarstuin, maken plaats voor meer warmere tinten.ingebruins-outdoor.JPGDe berenklauwen verzamelde ik samen mijn schoonzusje in de polder. Omdat we een hele auto vol hadden, zie je die nu op wel héél veel plekken in onze tuin en in huis terug!  Dit zijn prachtige takken om een beetje natuur in huis te halen en ze blijven natuurlijk lekker lang staan. *

Enkele takken heb ik trouwens gespoten. Deze koper kleurige staat inmiddels in de woonkamer.

ingebruins-vaas

Een kleed kan -mits op een overdekte plek- ook prima buiten en zorgt voor een warme en knusse uitstraling. En zo’n vloerkleed zoals je hem vroeger bij oma zag, al helemaal!

ingebruins.JPGHet kleed kreeg al veel lof op instagram… Het komt bij Dirkson & Dirkson vandaan; een (web)shop die uiteenlopende vintage meubels en accessoires verkoopt.  ingebruins-gieter-kleed.JPGHet theepotje en het groene blik stralen ook fijn wat nostalgie uit. Dit bruine theepotje is nog van de vorige bewoonster van ons huis geweest; en ik vond het mooi om zoiets ouds nog een plekje te geven in ons inmiddels moderne huis.

Wat een verschil met de voorjaarstuin he? Wij zijn in elk geval klaar voor het nieuwe seizoen!

Geniet van de herfst! X ~ Inge 

ingebruins-afdakje

*Graag alleen gedroogde berenklauwen meenemen. Wanneer ze nog bloeien of groen zijn, kunnen ze lelijke brandwonden veroorzaken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.