Blog

Tuinstyling

De winterjassen kunnen in de kast en de voordeur weer wijd open, heerlijk! Het is (eindelijk) voorjaar. Omdat ik zelf het liefst bij het wakker worden al meteen even naar buiten ga, kan ik zo genieten van een mooie tuin. En omdat een boerderij nooit af is, is het extra fijn als dit stukje uitzicht wél af is.

We kozen er voor om de voortuin vol te storten met grind. Dit past goed bij de uitstraling van de oude boerderij en is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Op het hele erf hebben we genoeg onderhoud, dus het is wel erg prettig dat we op dit stukje – behalve de heg snoeien- niet zo veel hoeven te doen.

Ook in een ´grindbak´ kun je genoeg leuke hoekjes stylen. Kijk je mee?

Met natuurlijke materialen kun je subtiel wat meer sfeer toevoegen. Zo legde ik rondom de bomen grote rivierkeien. Stukjes boomstam dienen als extra bijzettafeltjes. Dochterlief keek de kunst af en legde de mooiste steentjes ook keurig in een cirkel. It’s all about the details ; )

Alle meubels zijn mooi rustig in grijs, wit en hout – maar ik houd ook van kleur. Daarom knipte ik van oude leggings van de meiden stroken die ik aan touw knoopte. Zo heb je in een een handomdraai een persoonlijke slinger.

Vanaf 1 mei begint bij ons het verjaardagen seizoen, en het is extra fijn om feestje buiten te vieren. Daarom ook deze feestelijke plaatjes als extra inspiratie voor jouw tuinfeestje. Dochterlief hing LEGO cupcakes in de bomen als versiering en deze roze opblaaspanter gaat ook al heel wat verjaardagen mee. Op een standaard ziet elke taart er nét wat lekkerder uit.

Productinformatie: Grijze stoelen: Hartmann // Witte loungestoelen: Ikea // buitentafel: onbekend // Tipi tent: Xenos // Cake standaard: Rice DK // Kerkbank: afkomstig uit oude plaatselijke kerk //

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.