Blog

EasyPeasy TinyOffice ~ Feestelijke GIVEAWAY

De afgelopen maanden is er hier op het erf hard gewerkt, en met groots resultaat.

Vanaf 1 juni kun je hier namelijk jouw eigen tiny office huren. Welkom bij EasyPeasy!

EasyPeasy TinyOffice is een kas van 12m² op een fijne plek in het groen, tussen de fluitende vogels en grazende schapen. Ingericht als werkplek is dit een ideale locatie om inspiratie op te doen, rustig te werken aan jouw project, of in een kleine groep (max. 4 personen) samen te komen of te vergaderen. EasyPeasy is gelegen aan de Gaag in gemeente Midden Delfland, tussen Delft en Maassluis in.

Informatie & Boeken:

  • Je kunt deze locatie per dagdeel boeken, de kosten hiervan zijn €75.
  • Dit is inclusief koffie, thee, wifi.
  • Er zijn 4 zitplekken binnen en 4 zitplekken buiten.
  • Iets lekkers is bij te boeken voor €5 per persoon extra.
  • Als je geboekt hebt via de website krijg je daarna nog relevante praktische informatie over jouw bezoek.

Tevens is EasyPeasy ook te boeken als shootlocatie, want de boomgaard er omheen is in elk seizoen even prachtig. Geef dit aan wanneer je boekt via de website. Op die manier kunnen we samen kijken wat je wensen zijn voor de shoot en wat ik je extra kan leveren qua setting en styling op de rest van het erf.

Kado: Om de opening van dit bijzondere tiny office te vieren, geef ik twee mooie kado’s weg. (Helaas, deze actie is inmiddels gesloten)

  • Een dagdeel verblijf bij EasyPeasy voor slechts €37,50 (= halve prijs) wanneer je boekt gedurende de maand juni.
  • 12,5% korting op een stoer Rootsmann meubel naar keuze. (Zoals bijvoorbeeld die toffe groene lockerkast!) Hiervoor vul je op de website van Rootsmann bij het afrekenen EasyPeasy in. Deze kortingscode is geldig gedurende de maand juni.

Bij het prachtige logo hoort natuurlijk een passende website en die vind je vanaf nu HIER!

Dank! De inrichting was voor mij zo gepiept, maar duizend maal dank aan manlief die hier 98 taken aan vooraf kreeg en uitvoerde. Zo bleek hij ineens een geboren kraanmachinist te zijn om kabels in te graven, en mopperde hij zeldzaam bij één van de andere talloze klussen die aan het tot stand komen van deze prachtige locatie vooraf ging. Ook heel veel dank voor Carmen die dit passende logo voor mij ontwierp en niet moeilijk deed over aanpassingen links en rechts. En dank aan alle mensen die hier, zelfs toen alles nog een maartse moddelpoel was, in geloofden. EasyPeasy is inderdaad een hele mooie inspirerende locatie en graag delen we die met jou!

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.