Blog

Meidenkamer ~Wit met Jungle

Of ik dit nog een kinderkamer mag noemen weet ik eigenlijk niet. Een paar maanden geleden was dit de eerste kamer in huis waar ik aan begon, omdat de oudste (toen 9 jaar) daar het meeste aan toe was. Een eigen kamer, mét logeerbed. Inmiddels zijn er al heel wat logees geweest en blijkt dit een prima kamer voor de bijna tiener!

We begonnen met het kaal maken van de geverfde balken. Het oude tapijt werd vervangen voor een licht eikenlook laminaat en daarna heb ik alle muren gewit. Dochterlief wilde graag een vleugje jungle, vandaar dit leuke behang van Karwei. Met slechts 3 banen geeft dit meteen al een leuk sfeertje in een kinderkamer. De beijmat tegels die ik over had van een ander project, kregen op deze kamer ook een mooie plek. De wasbak is vervangen voor een wasmeubel zodat er genoeg opbergruimte is voor alle nagellakjes etc.

Het bureau is een Marktplaats gelukje, waar ik mijn oude ladeblok onder heb geplaatst. De labeltjes op de laden lijken enorm georganised, maar de realiteit is natuurlijk anders, zoals je begrijpt ; )

Nu – een paar maanden later- ´moet´ er nog een muur mintgroen worden geverfd; de gele deuren worden geverfd & boekenplanken opgehangen en nog wat andere finishing touchs. Ohja, en nog graag een zitzak of hangstoel als lekker chillplekje. En nog meer planten voor de tropische sfeer, die ze zelf in leven gaat houden. Dat houdt je nog even tegoed!

Productinformatie: bed met logeerlade: Petit Puk // behang: Karwei // groene tegeltjes: Designtegels // dekbed: Wehkamp // spiegel: Ikea // bureau: Marktplaats // bijzettafel: HK Living // vloerkleed: MundoMimo // knuffel: HEMA

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.