Blog

Summervibes ~Tips voor vakantiesfeer in eigen huis

Fijn hè, die mooie strandhuisjes en zomerse vakantiewoningen. Alles aan die huisjes ademt zomer. Door alleen al naar die woningen te kíjken, ruik je die heerlijke zeebries.

ingebruins-depit

Wil je die luchtige zomerse sfeer ook thuis in je interieur? Het is lang niet zo moeilijk als je denkt! In deze blog geef ik je graag een paar tips. 

Op warme locaties worden vaak lichte kleuren en stoffen gebruikt. Denk aan witte linnen gordijnen en het gebruik van andere natuurlijke materialen zoals rotan stoelen, rieten kleden; en natuurlijke kleuren zoals zandkleur, zeeblauw en fris wit. Als je enkele van deze items toepast in huis, zorgt dit meteen voor een zomers gevoel.

Zo heb ik in de zomermaanden mijn grote vloerkleed weggehaald en vervangen voor kleine ronde rieten kleedjes. Deze natuurlijke look kun je aanvullen met een rieten mand om spullen in op te bergen.

ingebruins-piano

Een keuken lijkt al gauw zomers door mooie gekleurde bloemen en natuurlijk lekker veel zomers fruit op tafel.

ingebruins-keuken

En natuurlijk heeft ook het krijtbord in de keuken een zomerse spreuk gekregen.

ingebruins-keuken

Ook in de badkamer kun je gemakkelijk een zomerse sfeer toevoegen, door het gebruik van hammamdoeken in mooie zachte kleuren.

ingebruins-bad

Met andere accessoires in natuurlijke kleuren, maak ik het zomerse plaatje af. ingebruins-badkameracce

In de zomermaanden geen sprei of plaids op bed; ik gebruik slechts wit beddengoed aangevuld met zachtroze of grijze kussens. Dit zorgt voor een rustige look. Aan het plafond hangen witte vlaggetjes die lekker wapperen in de wind wanneer de ramen openstaan.

ingebruins-zolder

Ook had ik in de slaapkamer even geen zin meer in de felle prints, dus heb ik de schilderijen tijdelijk omgedraaid. De witte canvas met houten omlijsting, is weer een mooie naturelle toevoeging in een witte slaapkamer.

ingebruins-canvas

Hoe breng jij de zomer in je interieur? 

Fijne vakantie allemaal, of je nu in een mooi vakantiehuisje bent of gewoon lekker thuis blijft! ~Inge 

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.