Blog

Interieuradvies: Modern Vrijstaand Huis

Anderhalf jaar geleden raakte ik betrokken bij de complete inrichting van dit nieuw te bouwen dijkhuis. Toen waren het nog slechts tekeningen op papier; inmiddels is het een heel fijn woonhuis geworden.

ingebruins-eettafellagend

Het is zo leuk om elk detail waar ik over na heb gedacht -ieder spotje in het plafond, de exacte plaats van de open haard, de verschillende kleuren op de wand- nu in het echt te zien! Natuurlijk moet het nog verder gestyled worden met accessoires voor meer kleur en persoonlijkheid, maar de basis is in elk geval goed. Kijk je mee?

ingebruins-woonkamerlagend

De keuken onderscheidt zich van de zithoek door middel van een andere kleur grijs op de wand. Wanneer je binnenkomt is de tv mooi uit het zicht doordat deze zich om het hoekje bevindt. Toch is het geheel één grote lichte ruimte. De openhaard scheidt de eettafel van de zithoek; en geeft beide plekken extra sfeer tijdens de wintermaanden.

In de keuken is een prachtige bar aan het kookeiland geplaatst. Dit is de plek die het meest gebruikt wordt door het gezin. ’s Ochtends schuiven de kinderen aan voor een boterham en ook ik drink hier een kopje koffie wanneer ik hartelijk word ontvangen.

ingebruins-barkrukken

Het is echt een heerlijk ruim gezinshuis waarin volop wordt geleefd. Ieder kind heeft een grote lichte kamer, waar volop ruimte is om te spelen.Desktop146Graag zou ik nog meer sfeerimpressies willen geven van kleurrijke kinderkamers, de grote hal en de spannende kleur boven op de muur. Die houd je nog te goed.

Maar ik beloof je: het gaat nog veel mooier en sfeervoller worden! ~Inge 

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.