Blog

Meisje met de Parel

Al een tijdje wilde ik ‘iets’ doen met de witte wand naast de bank…

De basis moest zwart-wit zijn (dat staat zo leuk bij de zwarte stalen binten), maar ook graag met een pop of color (voor een beetje meer leven in de brouwerij).

En ohja, óók belangrijk: het mag vooral géén gaten achterlaten in de muur, omdat de opstelling in huis nogal eens wisselt.

ingebruins-bloemen

Ik vond een leuke oplossing met een oude lijst, zwarte spuitbus, en een stuk ketting. Nieuwsgierig? Lees dan verder…

ingebruins-bank

De poster is natuurlijk Het meisje met de Parel die ik bestelde bij Stoeruh Zaken. Sinds ik als jong meisje de film heb gezien, ben ik weg van dit portret met het mooie meisje. In deze moderne versie, past ie precies in ons interieur.

ingebruins-meisjemetdeparel

Bij de kringloop haalde ik een oude lijst en spoot deze zwart. Het voordeel van spuiten is dat het zo gepiept is en ook veel sneller droogt dan wanneer je het verft.

Bij de bouwmarkt kocht ik een stuk ketting en die kreeg ook een zwart laagje. Het leuke van zo’n ketting is dat het een stoere uitstraling heeft. Persoonlijk vind ik dit veel leuker dan een ‘onzichtbaar’ stukje visdraad.

ingebruins-meisjeparel

We hingen de lijst en de klok op in de gaten die toch al boven in de balk zaten. Op die manier blijft de muur gespaard van schroeven en pluggen en kun je zo weer afwisselen! Je kunt dit zelf thuis doen door een haak boven in je muur te bevestigen. Dan maak je weliswaar een gat, maar dankzij zo’n ketting kun je nog wel afwisselen met de hoogte waarop je iets op wilt hangen.

(Klok: Ikea, 3 Posters: Stoeruh Zaken, Oranje kussen: Hema, Kussen met dierenprint: Zara Home)

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.