Blog

Foto ideetje!

Wie mij een beetje kent, weet dat ik van foto’s houd.

Het maakt een huis persoonlijk en ik vind het genieten om bijzondere momenten of juist kleine geluksmomentjes dagelijks te zien. Liever een paar foto’s aan de muur dan honderd ergens zwervend op een digitaal kaartje.

ingebruins-earlydew

Terwijl je bij mij thuis in ieder vertrek flink wat foto’s vind, probeer ik dit per plek toch een beetje te ordenen.

Zo wil ik op de overloop alles strak houden. Daar ‘mogen’alleen zwart-witte foto’s, keurig in zwarte lijsten, netjes gegroepeerd in een rechthoek.

Maar in het halletje voor onze slaapkamer, vind ik juist een nonchalante look weer erg leuk. Verschillende lijstjes (zoals een oud dienblad) lekker rommelig door elkaar.

ingebruins-lijstjesEn wat is er leuker bij deze nonchalante look dan om er wat van deze retro kaartjes tussen te hangen!

Van Fotofabriek mocht ik een setje uitproberen en ik vind het een leuke en originele manier van foto’s afdrukken. Ideaal voor de vierkante foto’s die ik meestal maak en je kunt er per foto meteen een mooi onderschrift bij schrijven. Zo maak je je eigen foto’s dus nóg meer eigen!

ingebruins-prints

Ook proberen? Via deze link kun je meteen aan de slag! Enneh.. ze hebben bij Fotofabriek trouwens nog veel meer mooie fotoproducten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.