Blog

Slaapkamerstyling met planten

Ben jij ook een plantliefhebber? Dan weet je natuurlijk dat planten een interieur meteen helemaal aankleden en ‘af’ maken. Een beetje groen brengt een hoop leven en sfeer met zich mee.

Maar wist je ook dat planten zich helemaal niet alleen tot slechts de woonkamer of keuken hoeven te beperken?

Zelf heb ik planten door het hele huis heen, van de wc tot de badkamer en slaapkamer. Met deze blog die ik in samenwerking met Plant Rebelz maak, hoop ik je te inspireren op wat meer groen in huis! En psst: helemaal aan het einde is nog een leuke kortingscode voor je te vinden 😉

Ik ontving een superleuk pakket van Plant Rebelz waarmee ik onze slaapkamer een kleine make-over heb gegeven. Ik koos voor deze grote plant met het toffe streepje op de stengels; en verder liet ik me verrassen.

Door te variëren in hoogte en alle planten allemaal een andere pot of mand te geven, krijg je een lekker vrolijke verzameling. Zelf houd ik van vrolijke kleurtjes, maar zo’n zwart-witte opberger doet het natuurlijk ook leuk als planten’mand’. Zo wordt een witte hoek in één keer een kleurrijk geheel.

De planten van Plant Rebelz worden met alle zorg ingepakt, en ze komen kakelvers en besproeid uit de doos. Van kamerplanten tot stekjes, terrarium of leuke manden, het hele aanbod is er. Zo ook dit leuke kleine potje op pootjes. Van zo’n klein stekje hierin poten, kan ik nou echt heel blij worden!

Jij ook? Laat onder dit blog een leuke reactie achter en shop met 10% korting op álle producten bij Plant Rebelz! Gebruik bij het afrekenen de code INGE10, geldig t/m 27 juli.

Productinformatie // Planten: PlantRebelz / bankje: Loods5 / gestreepte opberger: Wonenmetlef / Vogel kussen: Loods 5 / Roze kussen: Ikea/ wit kratje: geverfde tuinderskrat met wieltjes eronder gemonteerd / Ladekast: Ikea.

2 Reacties

  • Geertine

    Ik heb drie planten besteld met je kortingscode en ben er super blij mee! Heb je gekopieerd en ben onder andere ook voor de streepjes-plant gegaan. Dus bedankt voor de kortingscode! Planten werden snel en supernetjes verpakt bezorgd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.