Blog

Interieuradvies aan huis – Voor & Na

Normaal gesproken deel ik op m’n blog alléén eigen foto’s. Vandaag maak ik echter een uitzondering, want ik ontving wel héél leuke foto’s! Van een stel waar ik eerder dit jaar was. Zij zijn aan de slag gegaan met mijn interieuradvies en delen trots het resultaat.

Kijk mee naar deze voor & na foto’s en weet wat je kunt verwachten als je bij mij een interieuradvies boekt!

Het eindresultaat!


De huidige bewoners hadden de wandkleur en de raambekleding overgenomen van de vorige bewoners. Ze misten sfeer en eenheid en vroegen mijn advies. Toen ik binnenkwam vond ik de gele bank meteen leuk en gedurfd; maar waar lag nu de nadruk op in dit interieur, op de bank of de wand?

Oude situatie

Door de wand lichtgrijs te verven, wordt het een wat rustiger geheel. Alle aandacht gaat nu naar de toffe gele bank. Het zwart wat zij hier en daar al in huis hadden, is een leidende accentkleur geworden. De raambekleding ging van wit naar zwart, en er kwam een vloerkleed met zwart accent.

Door een zo groot mogelijk kleed neer te leggen, lijkt je zithoek direct lekker groot. In plaats van losse meubelstukken op de kale vloer, is alles nu met elkaar verbonden door het kleed. Flinke planten kleden het geheel verder mooi aan.

Het huis mistte ook nog wat persoonlijkheid. Boven de piano hebben zij een collage gemaakt met foto’s van hun gezin en zo krijgt iedereen ook letterlijk een plekje in huis. Door te kiezen om alléén lijsten in een zwarte kleur op te hangen en de buitenste lijnen strak te houden, voorkom je dat een collage rommelig oogt.

Verder kreeg de eethoek een behang met spannende print, om de lange witte wand te doorbreken. Tevens ontstond er in de keuken een leuke hoek waar het oude kastje van oma een mooie plek kreeg en waar een verse bos bloemen meteen voor gezelligheid in huis zorgt. Door verschillende materialen zoals hout, staal of stof met elkaar te combineren, gaat je huis leven en krijgt het karakter.

Heel erg leuk dat jullie het aandurfden met een donker behang, en zelf zo ijverig aan de slag zijn gegaan. Bedankt voor jullie foto`s en heel veel woonplezier Bart en Bregje!

Heb jij na het lezen van deze blog ook zin gekregen in een interieuradvies aan huis? Laat het me weten via een bericht op de contactpagina en wie weet tot gauw! ~Inge


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.