Blog

Binnenkijken in een voormalig buurtsuper

Voordat Ina en haar man dit huis kochten, diende deze oude woning als plaatselijke supermarkt. Heel wat klusuren later, woont dit stel er samen met hun 3 kinderen met heel veel plezier!

Kijk je mee binnen?

Op de begane grond is gekozen voor een betonnen vloer. Dit geeft een robuuste look samen met de stalen balken en verbindt de onderlinge ruimtes mooi met elkaar. Daarnaast is het ideaal met schoonmaken volgens Ina – wat ook niet onbelangrijk is in een huis met zoete inval.

Zowel de bar aan het kookeiland, als de ruime tafel in de woonkeuken, bieden genoeg ruimte voor gezinsleden, vrienden of buren om aan te schuiven. De glazen schuifdeuren bieden uitkomst wanneer volwassenen willen natafelen: de tv in het zitgedeelte gaat aan voor de kinderen en de deuren dicht!

De poster op de piano is meegenomen na een bezoek aan Londen waar Ina samen met haar oudste dochter is geweest.

Op de begane grond is ook een werkruimte gecreëerd, die Ina gebruikt voor haar werk als grafisch vormgever en waar ze gesprekken voert als coach. Verder schuiven de kinderen hier ook graag aan het lange bureau om hun huiswerk te maken. Het underlayment op de wand is een leuke manier om een ruimte aan te kleden en wat warmte te geven. Aan de andere zijde is underlayment gebruikt voor een op maat gemaakte boekenkast rondom de schuifdeur.

Op de bovenverdieping wordt nog hier en daar geklust. Ieder kind heeft wel zijn eigen slaapkamer en Sarah laat graag haar tienerkamer zien, waar ze een fijne plek heeft in de nis waar haar bed staat.

De masterbedroom is lekker licht en de wand met een Early Dew tint omlijst het venster mooi. De ladekast diende ooit als commode en is al twee keer eerder met het gezin meeverhuisd.

Bedankt voor het binnenkijken in jullie unieke huis Sarah en Ina! Ik ben benieuwd welke plekjes op de wereldkaart jullie nog allemaal gaan ontdekken met elkaar, maar voor nu alvast een fijne zomer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.