Blog

Slaapkamer Make-over

Hoi,

op instagram heb je het misschien al voorbij zien komen: onze slaapkamer heeft een kleine metamorfose ondergaan. Of eigenlijk: er is niet eens zo gek veel anders… er is vooral veel weggegaan!

ingebruins-bedroom17

Wil je de hele ruimte graag zien? En dan hoe het in het ècht is:  niet helemaal instagram-proof dus, maar gewoon zoals normale mensen leven? Lees dan verder..

Tijdens de verhuizing 1,5 jaar geleden hebben we van alles op de zolder (= slaapkamer) neergezet. En daar hebben we verder eigenlijk nooit meer naar omgekeken. Maar ineens zagen we dat de indeling best efficiënter kon, en hee: wat deden al die verhuisdozen daar eigenlijk?

Mouwen opstropen en puin ruimen dus. Heerlijk!

ingebruins-bedroom03

Ik heb even getwijfeld of ik dit zou delen, maar hieronder zie je de oude situatie. Totaal niet opgeruimd, maar goed: dat is het waarschijnlijk bij jou thuis ook niet altijd ; )

ingebruins-bedroom4Vanuit het bed keek je dus nog altijd tegen de verhuisdozen aan. Niet echt rustgevend zoals een slaapkamer eigenlijk hoort te zijn.

De nieuwe situatie is zo:

ingebruins-bedroom20

De groene kast vond ik superleuk en is ook echt een blijvertje; maar het was ook wel een beetje een sta in de weg, zo direct als je binnenkomt. Die heeft een ander plekje gekregen, onder de schuine dakopbouw. Door te wisselen met een lagere witte kast heb je nu een wat ruimtelijker gevoel als je binnenkomt.

ingebruins-bedroom132Precies zo’n witte kast staat nu ook op de plaats waar de rij dozen eerst stond. Dit geeft meteen een flink wat opgeruimdere look!ingebruins-bedroom23.JPG

Kasten hebben niet alleen van plek gewisseld. Er zijn ook flink wat spullen (nog nooit uitgepakte verhuisdozen) linea recta naar de kringloop gegaan, waardoor ons kledingrek nu  eindelijk zichtbaar is. Dat was één van de eerste projectjes van ons nieuwe huis en nu komen de koperen buizen eindelijk tot hun recht.

Kortom: we hebben meer ruimte in slaapkamer gekregen en dit geeft een lekker opgeruimd gevoel. Erg fijn! Geen idee waarom we daar zolang mee hebben gewacht. Een grote stimulans om de andere kamers boven ook weer eens met een frisse blik te bekijken!

Ps. Als je goed kijkt, zie je dat er hier en daar wat schoonheidsfoutjes in mijn foto’s zitten. De kamer is wel opgeruimd, maar niet perfect. Zo zie je gewoon nog wat rommeltjes onder de kast / hangt mijn kleding niet overal keurig op kleur / steekt er nog ergens een elektriciteit draadje uit. En weet je wat? Ik vind dat eigenlijk helemaal niet erg. Soms word ik namelijk een beetje moe van al die perfecte plaatjes op social media. Met de mooiste interieurs die zo smetteloos schoon en opgeruimd zijn, dat je je haast afvraagt of er wel mensen wonen. Ik houd zelf van mooie plaatjes en kan enorm genieten van alle inspiratie op instagram. Maar ik wil mezelf er ook weer niet in verliezen. Dus kies ik ervoor jou op deze blog te inspireren met mooie interieurplaatjes uit het èchte leven. Mèt hier en daar een rommeltje, omdat mijn huis nou eenmaal nooit helemaal perfect is. Ik hoop dat je ondanks dat, graag met mij wilt blijven meelezen. X ~Ingeingebruins-bedroom7Productinformatie: groene kast: tweedehands / gele sprei: Sluiz Ibiza / vloerkleedjes: Loods5 / roze kruk: Gigameubel / gekleurde kruk: Zara Home / vlaggenlijn: Sukha Amsterdam / kledingrek: zelfgemaakt / wasmeubel: Ikea / spiegel: Ikea

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.