Blog

Kidsproof én ouderproof wonen (2)

Ik schreef er al eens eerder over. Of een stijlvol en leefbaar interieur samen kan gaan met de komst van kinderen -en  dus al het speelgoed en andere extra’s die vanzelf je huis over lijken te nemen. Ik gaf toen enkele praktische tips en vandaag laat ik je een aantal mooie items uit mijn eigen huis zien. ingebruins-woonkamer.JPGItems waar mijn kind blij mee is, en die ook nog eens mooi bij ons huis passen. Dat is natuurlijk niet het meest belangrijke, maar wel mooi meegenomen 😉 

Ik heb een voorliefde voor houten speelgoed. Dat kan over het algemeen tegen een stootje en is een stuk duurzamer dan plastic speelgoed. Daarnaast vind ik houten speelgoed ook gewoon heel mooi. Ik vind bijvoorbeeld houten boerderij diertjes echt gezellig staan in huis. Natuurlijk is er bij ons thuis ook genoeg roze speelgoed te vinden, maar toch.. Zo’n houten schommel is een echte sfeermaker.

We hadden altijd een schommelpaardje in de erker hangen. Niet alleen m’n dochter vond dat geweldig, maar ook voorbijgangers bleven vaak even staan om het te bewonderen.

Toen ze daar te groot voor werd, wilde ik graag een grote houten schommel waar ze zelf op kan. En die vond ik bij OTTO. Ik had niet verwacht dat zij zo’n groot aanbod aan kinderspeelgoed èn ook houten speelgoed zouden hebben.

ingebruins-erker.JPG

Toevallig hadden we ook nog een loopfietsje ‘nodig’ en warempel: die hadden ze ook bij deze webwinkel. We hebben al genoeg roze plastic driewielers, loopauto’s en wat al niet meer, maar ik heb zo maar het idee dat dit houten exemplaar vele malen langer mee zal gaan.

Ideaal is ook dat dit model in 6 (!!) standen te verzetten is. Daar kunnen we dus nog even mee vooruit!

Oh en trouwens: ik zag niet alleen leuke loopfietsjes maar ook de meest schattige poppen-wagens of -wiegjes. Echt, ik heb hier genoeg Sinterklaas inspiratie opgedaan. Mijn persoonlijke favorietjes vind je hier.

ingebruins-schommelen-.JPG

Omdat ik zelf eerst niet direct aan de OTTO had gedacht, maar hier uiteindelijk wèl goed ben geslaagd, wil ik deze tip graag met je delen. Dus moeders: doe hier je voordeel mee! Kijk eens lekker rond op hun website en bestel iets leuks waar je kleintje blij mee is en jouw woonkamer trouwens ook.

ingebruins-woonkamer-.JPGtekst

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.