Blog

Shoptip & Giveaway: Rootsmann

Goeiemiddag zeg,

wilde ik dit keer een hele gave shoptip met jullie delen, mag ik er zomaar €100 (!!) shoptegoed bij weggeven! Reden genoeg om eens met mij mee te kijken naar deze gave producten van Rootsmann.

Als je van stoer, geleefd, industrieel of vintage houdt, dan is Rootsmann zéker iets voor jou. Ik ga er zelf in elk geval al van watertanden…

Persoonlijk houd ik van meubels met een verhaal. Veel mooier dan een standaard kast van een grote meubelgigant, vind ik industriële kasten. Zoals bijvoorbeeld zo’n stoere lockerkast die met zijn rauwe én kleurrijke uitstraling zoveel karakter toevoegt in je interieur.

12643035_966543876772082_863757652567994873_n

Alle meubelstukken van Rootsmann zijn ontworpen vanuit de geschiedenis of met tweedehands materialen. Zo heb je een nieuw exemplaar in huis, maar toch met zo’n mooie oude look. Ieder item is uniek, gaaf toch?

Je hoeft helemaal niet in een stoer loft-achtig huis te wonen om zulke meubelstukken tot zijn recht te laten komen. Je kunt het namelijk ook goed combineren in een moderne of landelijke woning.

En dan nu het goede nieuws waar je natuurlijk op zat te wachten: jij kunt die €100 shoptegoed winnen!

Hoe?

Geef hieronder of op facebook aan waar jij het tegoed graag aan zou besteden. Meedoen kan tot 16 februari, uitsluitend als je mij volgt via deze blog of mijn facebook. Trouwe fans worden namelijk graag beloont, dus klik vandaag nog op ‘volgen’ !

17 Februari maak ik vervolgens hier de winnaar bekend. Succes!! ~Inge 

11 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.