Blog

Kinderkamer Styling

Eén van de leukste dingen die ik voor anderen mag doen, is toch zeker wel het stylen van de kinderkamer. Op dit moment ben ik er met drie bezig, maar mijn persoonlijke favoriet is toch wel de pastelkleurige konijnenkamer.konijn collageWant zeg nou zelf, hoe leuk is het om konijnenbehang te hebben (dat sowieso) maar dat je dat óók nog als magneetbord kunt gebruiken? H e e l   e r g  l e u k . En dat met een mooie mintgroene wand, een prachtige handgemaakte kast en zoete roze accessoires.

Het resultaat volgt hopelijk binnen enkele weken op de blog, maar ben je nieuwsgierig hoe ik voor stylingadvies te werk ga, lees dan vooral verder:

– Allereerst bespreken we samen jullie wensen en woonsmaak. Welke functie heeft de kamer? Is het bijvoorbeeld alleen een slaapkamer, of moet er ook een werkplek zijn of ruimte voor logees? Welke ‘oude’meubels wil je houden? Wat mag nieuw? Van welke stijl of kleuren houd je?

– Vervolgens maak ik diverse plattegrondjes op schaal voor je, om te laten zien hoe je de ruimte zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

– Hierbij lever ik sfeerborden met de gewenste sfeer, en zo nodig teken ik diverse aanzichten voor je, zodat je je goed voor kunt stellen hoe de ruimte eruit komt te zien.

– Ook lever ik een specificatie waarop alle producten beschreven staan, zodat je een kant-en-klare shoppinglist hebt waar je direct mee aan de slag kunt.

– Tot slot geef ik ook nog praktische stylingtips zodat je zelf precies weet hoe je te werk kunt gaan. Maar als het nodig is, kom ik natuurlijk graag bij je thuis om het persoonlijk in te richten en te stylen.

Dus: ga jij binnenkort verhuizen? Krijgt een kamer in huis een make-over? Wil je eens iets anders, maar weet je niet precies hoe?

Neem dan via het contactformulier vrijblijvend contact met me op, ik denk graag met je mee! En dat geldt natuurlijk niet alleen voor kinderkamers ; )

Ps. Het leuke behang is van Groovy Magnets, ook verkrijgbaar met zebra’s, giraffes en ander leuks.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.