Blog

Shop review : Sterk & sVeer

Toen we nog in Spanje woonden, kon je op elke straathoek cafe para llevar (coffee to go) halen. Bij gebrek aan een eigen koffieapparaat, maakte ik daar gretig gebruik van. Onderweg naar school, in de bus, of voor het ontbijt… gewoon even een verse koffie halen. Iets wat ik in Nederland wel eens mis!

Daarom vond ik de koffiebekers van Miss Etoile zo’n ontdekking!

IMG_7167

Bij Sterk & sVeer in Sneek (waar ik al over schreef in deze post) verkopen ze zulke toffe koffiebekers, ik was er meteen weg van. Niet alleen handig voor onderweg, maar ook nog eens een leuke sfeermaker in de keuken.

Desktop75

Die leuke Sterk & sVeer maakte er meteen een mooi pakketje van. Wat een verrassing zeg, en wat leuk om zo samen te werken! Ik werd verrast met nog een leuke beker van Madam Stolz EN zo’n hippe linnenkaart waar ik je al over vertelde.

Desktop77

Sterk & sVeer heeft geen eigen webshop, maar via facebook kun je eigenlijk van alles bij ze bestellen en sturen ze het gewoon naar je op. Hoef je dus niet eens voor naar Friesland 😉

Goede service en mooie producten, dikke aanrader! ~X

Ps. De giveaway is gewonnen door Janneke, gefeliciteerd! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.