Blog

Mi Lugar Favorito (11) -Sneek

Vorige week waren wij op vakantie in het Hoge Noorden, jawel: in Friesland! We gingen er naartoe met als doel om vooral veel te varen, maar aangezien het weer niet altijd top was deze nazomer, hebben we vooral veel leuke stadjes aan gedaan.

Eén daarvan is Sneek. Op zichzelf is het niet echt een wereldstad, maar mocht je hier eens in de buurt zijn, dan wil je in elk geval deze twee hotspots aanraden!

Desktop24

De eerste plek waar je zeker veel inspiratie voor je interieur kunt vinden is Sterk en Sveer.

Desktop22

Hier hebben ze een leuke mix van spullen voor in huis, voor de kinderkamer, of tassen en andere goodies. Persoonlijk vind ik de schoolposters erg gaaf, dit is weer helemaal hip voor de kinderkamer of speelhoek!

IMG_7066

IMG_7059

Wat op het moment heel goed loopt, zijn de foto’kaarten’ gedrukt op linnen. Naast de grote iconen zijn deze ook verkrijgbaar met mooie quotes. Morgen vertel ik meer hierover! 

Desktop74

Maar eerst wil ik nog een andere hotspot aan je laten zien!

Een andere érg fijne plek in Sneek is Royaal Belegd.

IMG_7095Desktop25

Je kunt hier ook gerust je partner mee naar toe nemen, want niet alleen het interieur is erg mooi, maar je kunt hier natuurlijk heerlijk eten of iets drinken. Geef je man dus een grote kop koffie terwijl jij lekker kunt neuzen tussen al het moois-voor-in-de-keuken wat hier te koop is.

Desktop26

Ondertussen heb je uitzicht op het leukste stukje Sneek, namelijk de Waterpoort.Desktop27

Het leuke is: ze hebben hier ook coffee to go, dus zelfs vanuit de boot kun je even snel koffie halen terwijl je ligt te wachten tot de brug open gaat. Echt een topplek waar je echt even moét zijn geweest als je in Sneek bent!

Als je meer wilt weten over deze plekken, kijk dan eens op Sterk en Sveer of Royaal Belegd.

En morgen laat ik je nog meer moois zien van Sterk en Sveer…

Geniet nog even van het laatste restje weekend! ~Inge 

5 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.