Blog

4 Ideeën voor je Uashmama Bag (Wat??)

Ken jij Uashmama al? 

Nee?

Misschien weet je bij het zien van de volgende foto wat ik bedoel:

IMG_7233

Uashmama maakt mooie tijdloze designs die je eigenlijk overal in huis wel toe kunt passen. Deze paperbags zijn van (je raad het al) papier, maar het lijkt op leer en je kunt het zelfs wassen! Op internet zie je ze vooral voorbij komen als plantenzakken, maar de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos! Omdat ze dus tegen water kunnen, kan je de zakken prima gebruiken in de badkamer voor je shampootjes of make-up.

Zelf gebruik ik ze in huis op de volgende manieren:

IMG_7154

Als een handige opberger in de keuken, maar het staat bijvoorbeeld ook leuk op tafel wanneer je gasten te eten krijgt:

IMG_7242

Ook voor rommeltjes op je bureau of -in mijn geval voor al m’n washi tapes- is het een handige opberger:

IMG_7249

Deze mooie exemplaren scoorde ik bij No. 28 Wonen & Lifestyle in Dordrecht. Een winkel waar ik fan van ben sinds ik als mommy-to-be op zoek was naar een mooie luiertas. Niet iets van plastic, maar iets stijlvollers. En daarvoor slaagde ik bij No. 28, waar ze niet alleen maar mooie leren luiertassen verkopen, maar het meest prachtige spul voor je interieur of voor je outfit. (Denk aan HK Living, ZUSSS of Madam Stoltz)

Desktop80

Sindsdien moet ik altijd even langslopen als ik in de buurt ben. Zeker een aanrader als je in de binnenstad van Dordrecht bent! Je kunt ze trouwens ook vinden op facebook, zodat je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste collecties!

Desktop82

Fijn weekend allemaal! ~Inge

Ps.Jij nog goede ideeën hoe je de Uashmama paperbag kunt gebruiken?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.