Blog

Rond vloerkleed

Sinds kort hebben we iets nieuws in huis. Waar manlief meestal verzucht dat we al zo veel spullen hebben, is dit een aanschaf waar IEDER gezinslid mee in zijn nopjes is. Ik mocht van Volero namelijk een artikel schrijven over een vloerkleed en aangezien op ons vorige exemplaar door de tijd heen behoorlijk wat kopjes thee zijn geknoeid, leek een nieuw kleed me geen overbodige luxe.

Ik koos voor een grote ronde versie van het kleed Grand Lines, van het eigen merk Fraai. Ik vind rond wat gezelliger staan en het is een mooie afwisseling met alle strakke lijnen in huis. Rond is speels en uitnodigend en ik vind het ook net even wat origineler dan een rechthoekig kleed.
De kleurstelling van dit kleed past goed bij onze zwart-witte basis in huis. Het past overal bij maar het patroon geeft toch net even wat extra pit!

En wat zijn we blij mee! Zo´n groot rond kleed is enorm uitnodigend en er wordt dan ook echt de hele dag op gespeeld. Het vorige kleed was vlak en er stond altijd pontificaal een koffietafel op. Het zorgde dus wel voor optische afbakening van de zithoek, maar dat was het dan ook wel.
Nu we de koffietafel als side table gebruiken is er zo veel vloeroppervlak vrij gekomen en met een doorsnee van 220cm biedt dit genoeg ruimte aan ons allemaal!

De eerste stapjes van de kleine mevrouw worden hierop geoefend en vallen is natuurlijk helemaal erg op deze zachte ondergrond. De baby wordt hier vaak op neergelegd zodat iedereen makkelijk met haar kan kroelen. En aan het einde van de dag verzamelen we op het kleed en kijken we gezamelijk tv. Kneuterig maar heerlijk! Ik had niet kunnen denken dat de aanschaf van een vloerkleed zoveel zou doen voor ons gezinsleven: het is echt het verzamelpunt in huis geworden!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Volero. Ik werk regelmatig samen met bedrijven of merken waar ik enthousiast over ben. Ook samenwerken? Stuur me een berichtje via de contact pagina!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.