Blog

Lekker Leesplekje & Korting voor jou!

Oh Yes.

Wat ben ik blij met onze nieuwe zithoek! De oude plofbank heeft plaats gemaakt voor een hoge bank waarop je (en nu klink ik heel bejaard) nèt iets makkelijker kunt zitten of opstaan. Op het vorige exemplaar ging je liggen en kwam er je nooit meer uit; nu spring ik zo hop van de bank om een kopje koffie te halen en een fijn boek te lezen. Of een tijdschrift, want die hangen nu zo lekker voor het grijpen achter onze nieuwe zitplek.

De nieuwe bank was natuurlijk een reden om het hele huis om te gooien, en nu zit ik dus fijn in de erker op een licht plekje wat uiteraard meteen mijn favo plek in huis is.

Achter de azure blauwe bank heb ik een stoer magazine rek opgehangen dat ik bij Stoer Metaal bestelde en wat het hoekje nu helemaal af maakt.

Zwart is een kleur die overal terug komt in huis, van de stalen balken in de keuken tot de pootjes onder de bank en daarom nu dus ook in het magazinerek. Het geeft meteen wat pit tegen een witte wand en dankzij de horizontale vorm benadrukt het mooi de breedte van de bank.

Ik ben er blij mee en heb ook goed nieuws voor jou! Met de kortingscode ingebruins10% kun jij bij Stoer Metaal lekker shoppen en ontvang je 10% korting op al je aankopen tot en met 31 augustus.

Graag gedaan en shopse!! ~Inge

Productinformatie:

bank: Suze, Jame Meubelen via Milton House // magazine rek: BePure via Stoer Metaal // behang: Annet Weelink Design // tafeltje: Kwantum // gestreept kussen: House Doctor // groen kussen: Gamma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.