Blog

Lekker fris

De keuken is hier thuis de plek waar je me meestal kunt vinden.ingebruins-brabantia-9Achter de laptop aan de keukentafel; of aan het aanrecht om een bakkie koffie te zetten. Een hele fijne plek om te zijn, alleen ergerde ik me al een tijdje aan één ding:

De prullenbak.

We hadden een hele grote waar super veel luiers en theezakjes in konden.. Maar aangezien de klep altijd een beetje open bleef staan, kwamen er soms luchtjes voorbij die niet zo fris zijn wanneer je ’s ochtends je ontbijtje klaar staat te maken.

Vandaar dat de doos met een spiksplinter nieuwe prullenbak van Brabantia erin, door mij gretig uit de handen van de postbode werd getrokken. Welkom New Icon!

ingebruins-brabantia-7Erg fijn dat ik niet meer met één hand de klep open hoef te duwen terwijl ik met de andere afval naar binnen probeer te proppen. Dit exemplaar heeft gewoon een handig pedaal. En een soft-closure waardoor de deksel soepel en geruisloos sluit. En hij is dus reukdicht. En dan is het óók nog eens een mooi en tijdloos design.

Ik ben er blij mee. Vandaar dat ik graag mijn ervaring van de New Icon hier met je deel. En wist je dat de New Icon in verschillende afmetingen en in talloze kleuren te bestellen is? Ik zou haast de mini-versie ook bestellen. In roze ofzo, leuk voor in de badkamer. Of eentje voor in de kinderkamer, ook erg handig.

Nou ja, je begrijpt m’n punt: ik ben fan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.