Blog

Slapen bij Dingez ~ Interieurfotografie in opdracht

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Angelique. Zij heeft de afgelopen jaren hard geklust aan een fantastisch pand middenin hartje Gorinchem. En nu is daar eindelijk haar eigen Bed & Breakfast. Slapen bij Dingez is een superleuke en gezellige plek geworden en ik mocht dit vastleggen voor de website en PR van de B&B.

ingebruins-interieurfotografie-dingez7In de week dat de foto’s klaar waren, kreeg Angelique meteen haar eerste boeking. Leuk toch?!

Benieuwd hoe het er verder uit ziet, of ook een keertje komen logeren? Lees en kijk dan lekker verder:

De gastenkamer is gelegen aan het water waardoor je een mooi uitzicht op de oude pandjes aan de kade hebt. De inrichting is fris en modern, met een kleine vintage knipoog. Zo kun je bijvoorbeeld lekker plaatjes draaien tijdens je verblijf!

En natuurlijk ook niet onbelangrijk bij een B&B: het ontbijt! Naast je eigen kamer met badkamer, is er een fijne ruimte waar ’s ochtends het ontbijt klaar staat.

Naast de B&B is er ook een inspirerende atelierruimte, genaamd Studio Dingez. Hierin worden creatieve workshops gegeven- zo staat er in maart bijvoorbeeld ‘Handlettering’ door Letter_Type op het programma. Ook kun je deze ruimte een dagdeel huren voor eigen gebruik.

Enthousiast geworden? Meer info is te vinden op Slapen bij Dingez of Studio Dingez. Tot ziens in Gorinchem!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.