Blog

Heel veel posters.. èn korting

Na anderhalf jaar lang een wandvullend portret van dochterlief, werd het wel eens tijd voor iets anders aan de muur. Erg leuk dat Posterstore mij benaderde voor een samenwerking, want wat een geweldige uitzoek aan kunst en fotografie hebben zij!

Ik koos voor drie verschillende posters in hetzelfde kleurenpallet als de bank, zodat het een rustig geheel vormt in huis. Uiteraard heb ik nog wat extra posters besteld, omdat ik ook erg van afwisseling houd!

Niet alleen vind ik de fotografie erg mooi bij Posterstore, maar hun fotolijsten zijn ook een aanrader. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten; en ik koos voor eiken omdat dit mooi bij onze eiken vloer past. Voordeel van deze lijsten is dat ze van plexiglas zijn. Bij ons in huis sneuvelen glazen lijsten nog al eens, maar dat zal bij deze exemplaren dus niet gauw gebeuren!

Het aanbod bij Posterstore is erg divers, dus er zit ongetwijfeld ook iets moois bij voor jouw interieur/ je werkplek / de kinderkamer. En het leuke is: tot en met 12 mei krijg jij 30% korting op je bestelling! (m.u.v. Selection posters) Vul hiervoor bij het afrekenen op de website de code ingebruins30 in. 

Een fijne week en shopse! ~Inge

3 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.