Blog

Botanie manie

Als kado voor een vriendin, kocht ik een tijdje geleden een kalender. Niet zomaar één, maar een hele mooie met hand geschilderde botanische prints.

ingebruins-annetweelink-cactus behang9Ik was er zó weg van, dat ik meteen contact heb gelegd met de ontwerper: Annet Weelink. En zo kwam ik er achter dat zij nog véél meer moois ontwerpt. Tassen, clutches, posters èn behang. En dat allemaal met heerlijk groene prints. Ik was op slag verliefd. (Op haar producten natuurlijk, niet op Annet) 

Hoe leuk dat Annet mij vervolgens een rol behang opstuurde… daar werd ik nou zo blij van! Ik maakte een dansje door de kamer en plaatste enthousiast deze foto op Instagram. Gelukkig had ik nog behanglijm staan dus kon ik snel aan de slag.
ingebruins-annetweelink-cactus behang1Eindelijk is de erker een stukje groener geworden, iets wat ik al heel lang wilde! Geen standaard palmenprintje wat je tegenwoordig op veel blogs voorbij ziet komen, maar een echt uniek handgeschilderd cactus behang.
ingebruins-annetweelink-cactus behang6

ingebruins-annetweelink-cactus behang20ingebruins-annetweelink-cactus behang19

Blijer kun je deze interieurfreak echt niet maken! Het is echt een mooie blikvinger zodra je bij ons de deur binnenstapt.
ingebruins-annetweelink-cactus behang14
De meesten van ons weten wel dat ik van afwisseling in huis houd; Is zo’n permanent behang dan wel een goed idee? Ja hoor! want ik kan nog naar hartenlust afwisselen met m’n hoekjes. Zowel als zithoek of als kinderhoek zorgt dit behang voor een leuke kleurige basis. En misschien dat ik de roze piano ook nog wel eens deze kant op schuif.

ingebruins-annetweelink-cactus behang25

Ik krijg hier helemaal de voorjaarskriebels van! En jij?
Zien wat voor toffe producten Annet nog meer ontwerpt? Kijk eens op haar inspirerende website!
~Inge
ingebruins-annetweelink-cactus behang2
Productinformatie: Behang – Annet Weelink // Kast op wielen – Rootsmann // Lamp -Kwantum // Blauwe stoel – Vitra.

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.