Blog

Binnenkijken bij…

Hi allemaal,

leuk dat je weer meeleest! Laatst mocht ik voor Showhome weer een heel leuk huis fotograferen, en graag laat ik jou daar ook van mee genieten. ingebruins-binnenkijker-lotte8.jpgDit is het prachtige jaren ’30 huis van Lotte, kijk je mee?

Zij woont sinds een paar maanden samen met haar man in hun nieuwe huis: en daar is flink geklust! Daarvoor logeerden ze een tijdje hier en daar, dus nu is het extra genieten in hun eigen stulpje. Het is nog niet helemaal af, maar de woonkamer en keuken zijn alvast super mooi geworden, zie hier het resultaat:

ingebruins-binnenkijker-lotte2.jpg

De eettafel is een oude legertafel en heeft in Kunduz gestaan. Hij staat nu hier totdat het stel een nieuwe grote eettafel heeft gevonden, maar eigenlijk bevalt hij wel heel erg goed.

ingebruins-binnenkijker-lotte9.jpg

In hun stralend witte huis koos Lotte voor gele accenten. Dat breekt mooi met al dat wit en is lekker fleurig. De gele stoel van Sissy Boy is natuurlijk een ware eyecatcher. Deze heeft ze gekocht zonder er eerst op te zitten.. hij móest gewoon mee naar haar huis! Gelukkig blijkt hij nu niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens heel comfortabel.

ingebruins-binnenkijker-lotte12.jpg

Het huis is een mix van oud met nieuw. Oude details zoals de mooie glas-in-lood raampjes zijn nog goed zichtbaar, terwijl de muren allemaal strak wit zijn gestuced. De meeste meubels zijn allemaal nieuw aangeschaft voor dit huis, zoals het kleed van Storebror en de bank van Fest Amsterdam.

ingebruins-binnenkijker-lotte33

Nog wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd om het huis meer thuis te maken. Het is een gelukje dat Lotte zo dicht bij Loods5 woont, hier komt ze bijna elke week wel een keertje.

Wat een mooie mix van natuurlijke materialen samen met knal-kleurtjes he?

Wil je nu meer zien? Bijvoorbeeld de mooie glas-in-lood deur die tussen de woonkamer en keuken inzit? Of ben je benieuwd welke opvallende kleur er juist in de slaapkamer is toegepast?

Het hele verhaal kun je nalezen op Showhome, veel plezier! ~Inge 

ingebruins-binnenkijker-lotte28

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.