Blog

Feest!

Yes, Kerst komt steeds dichterbij!

Niet alleen het huis is feestelijk met lampjes, boom, slingers en sterren; er horen ook kadootjes bij. In principe draait Kerst natuurlijk helemaal niet om kado’s, maar het is tòch leuk om mensen te verrassen en om te laten weten dat je aan hen denkt. En het inpakken daarvan, is ook al een feestje op zich.

Graag laat ik je zien hoe je in handomdraai je kadootjes feestelijk, makkelijk, én budgetproof tot een klein feestje maakt.

Het fijne is, je hoeft helemaal niet op zoek naar de materialen.. Waarschijnlijk heb je alles al in huis! Als belangrijkste heb je nodig: pagina’s uit een oud boek en een stuk touw. Als leuke accenten kun je takjes, een veer, en (goud) papier gebruiken.

ingebruins-inpakken-9Bladzijden uit een boek hebben een fijne nostalgische uitstraling en het is weer eens wat anders dan cadeaupapier. Helemaal leuk natuurlijk wanneer je een boek kado geeft. Bind hier een stuk touw omheen en klaar is je kadootje.

Om het extra persoonlijk te maken kun je er nog een mooi takje of veertje tussen steken. Ook leuk om aan ieder pakje de beginletter van de ontvanger te hangen. Goud past mooi bij de feestdagen, maar je kunt natuurlijk ook een stuk stevig papier of de kaft van een tijdschrift gebruiken om een letter uit te knippen.

Wij hebben nog een aantal verjaardagen tussen alle feestdagen door, dus ik ga vast aan de slag.

Succes & Happy Giving! ~Inge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.