Blog

Mega krijtbord in de keuken

Laatst kwamen m’n ouders langs bij ons. Het was al even geleden en dus keken ze het ‘nieuwe’ huis weer eens goed rond en één van de eerste dingen die mijn vader zei, was: “Staat dát daar al op internet?” Waarmee hij denk ik bedoelde te zeggen: “Hee, wat leuk zeg, heb je daar al over geblogd?” Wijzend op het krijtbord.

Nou, als zelfs je vader vindt dat je ergens over moet bloggen, dan moet je er zeker over bloggen!

IMG_7209

Ik vond het gebruik van schoolbordverf altijd al erg leuk in interieurs. Het idee dat je overal op kunt schrijven brengt speelsheid in een woning en de donkere kleur van schoolbordverf ‘breekt’ het wit in een interieur.

IMG_7311

Bij ons leken de keuken en de living zo in elkaar over te lopen, omdat het zich beiden aan één wand op de zelfde hoogte bevond. Nu dit is doorbroken doordat het krijtbord verschillende hoogtes creëert in de ruimte, lijkt er vanzelf een betere scheiding tussen de keuken en het zitgedeelte.

IMG_7308 IMG_7197

Toen ik het aan het verven was, vond ik het best wel heftig en ook een groot oppervlak, maar ik ben van mening dat als je een statement wilt maken, je het ook goed moet doen!

IMG_7304

Al met al ben ik blij met het resultaat, en ook de buurmeisjes vinden het top, zo’n muur! Na hun komst ziet het er tenminste lekker geleefd uit. Precies de bedoeling bij zo’n muur! Ook mijn kleine meisje probeert al lekker mee te doen. Heerlijk, nu maar hopen dat ze binnen de lijntjes blijven..

IMG_7324

Andere leuke ideeën voor krijtverf in de keuken, vind je hier, hier of hier.(even naar beneden scrollen voor die gave koelkast!)

3 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.