Blog

3x Styling met Eucalyptus

Of je nu wel of geen kerstboom in huis haalt; met deze 3 groene styling ideeën maak je je huis in ieder geval binnen no-time Kerstproof!

Ik ging enkele weken geleden aan de slag met een paar bossen eucalyptus en ik deel in dit blog graag een paar styling ideeën met je. Het leuke van eucalyptus is dat het lang mooi blijft. Het droogt vanzelf in en je hebt er nog wekenlang plezier van!

1. Boven de eettafel

Ik vind het altijd zo gezellig om iets boven de eettafel te hebben hangen. Daarmee creëer je een intieme eethoek. Natuurlijk zijn onze lab-lampjes ideaal om takken aan te hangen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een lange tak boven je tafel te bevestigen (met twee touwtjes en plafondringen) en die te decoreren met eucalyptus.

ingebruins-kerst-styling-1

ingebruins-kerst-styling-4

ingebruins-kerst-styling-3Ik was van plan alleen het gedeelte boven de eettafel mooi te stylen met wat takken, maar toen ik eenmaal bezig kon ik niet meer stoppen!

2. Rondom een spiegel

Als alternatief voor een kerstkrans aan de wand, maakte ik van de spiegel een soort kerst’krans’. Omdat ik hier ’s ochtends met mijn neus bovenop sta, ruik je nog heerlijk de kruidige geuren van eucalyptus. Samen met wat rode peper takjes creëer je zo ook erg gemakkelijk een kerstsfeer boven de wastafel.

ingebruins-kerst-styling-13

3. Aan tafel

En natuurlijk zijn een paar takjes eucalyptus ook geschikt om de tafel mee te decoreren. Maak leuke naamkaartjes voor het kerstdiner en bind dit met touwtjes, een stukje stof en een takje bij elkaar. Zo zie je dat je met heel eenvoudige materialen je de diner tafel direct mooi aankleed!

ingebruins-kerst-styling-12

Ik hoop dat jij thuis net zo geniet van deze gezellige dagen als wij. Alvast een hele fijne Kerst gewenst en graag tot ziens in 2018! ~Inge 

Ps. Natuurlijk zit ik de tussentijd niet stil. Mocht je meer fijne plaatjes willen kijken, volg me dan op instagram.

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.