Blog

Workshop Moodboard Maken

Gister was  i / b  op locatie in het mooie Westland. En wel om een workshop te geven aan een leuke club meiden. Zij komen regelmatig bij elkaar om zowel de diepte in te gaan als ook om creatief aan de slag te gaan. En gister mocht ik hen dus een leuke workshop aanbieden!

Desktop9

We hebben eerst stil gestaan bij de verschillende punten waardoor je je kunt laten beïnvloeden of inspireren, als het om je inrichting gaat. Bijvoorbeeld de rol van kleur/ woontrends/ lichtinval etc.

Het leuke is dat gedurende ‘de theorie’ een aantal deelnemers al bewuster werden van hun eigen interieur en welke punten ze zouden kunnen verbeteren om meer rust en harmonie in huis te creëren. Zo kwam iemand er bijvoorbeeld achter dat ze eigenlijk van koele kleuren houd, maar dat haar eigen basis thuis eigenlijk heel warm is. En dan lijken meubels soms niet te kloppen bij de kleur van je vloer of wanden. Leuk dus om hier over na te denken en meteen in praktijk te brengen door middel van het maken van een moodboard!

IMG_6311

Ik hoop dat jullie praktische handvatten hebben gekregen om thuis aan de slag te gaan, meiden! Ik vond het een erg leuke dag, enneh… er was trouwens super gecatered ; ) Thanks!

Desktop10
.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.