Blog

Interieuradvies nieuwbouwwoning in Rotterdam

Zó leuk: het afleveren van een interieurplan!

Al eerder zagen jullie deze foto voorbij komen in de plog van begin deze maand, waarin ik verschillende stylingideetjes voor één wand uitwerkte.

IMG_1913

Nu kan ik eindelijk meer vertellen over dit leuke project!

De bewoners van een nieuwbouwwoning in Rotterdam vroegen interieuradvies omtrent de indeling van de woning en kleur- en sfeeradvies. Ik heb om te beginnen diverse vloerplannen voor hen getekend om te laten zien op welke verschillende manieren je de woning kunt indelen. Ze waren ‘bang’ voor een standaardindeling, maar door middel van 5 uiteenlopende tekeningen zie je dat er toch veel verschillende mogelijkheden zijn. Zo kan bijvoorbeeld een bank tegen een half hoge kast in het midden van de kamer prima als afscheiding dienen tussen eet- en zitgedeelte.

IMG_6332-001

Ook heb ik concreet laten zien met welk kleurenschema ze aan de slag kunnen, met als uitgangspunt de grijze vloer die dit stel zelf al had uitgekozen. Groen- en grijstinten sluiten mooi op elkaar aan en deze gaan we als basis voor de woonruimte toepassen. stijlidee

Daarnaast heb ik verschillende sfeerplannen gemaakt (niet op de foto) waarop te zien is hoe bepaalde hoekjes in de ruimte gestyled kunnen worden en welke meubels geschikt zijn bij hun wensen.

Erg leuk om te zien als mensen enthousiast op het plan reageren en dat de selectie van meubels bijvoorbeeld precies bij hun smaak aansluit. Ik ben erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat straks!

* Fijne vrijdag verder! ~Inge

Uiteraard zijn deze beelden slechts een greep uit de mogelijkheden die een interieurplan te bieden heeft. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat  i / b  voor jou kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.  

0 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.