Blog

Werkplek Inspiratie ~ Blauw

Liet ik je vorige week nog een hele lichte witte werkplek zien.. Vandaag wil ik je inspireren met deze stoere blauwe werkplek!

ingebruins-werkplekbureau

Meer zien van de details; de werkbeschrijving en de voor en na van dit mooie werkplekje? Lees dan verder! 

Misschien kwam deze plek je al bekend voor. Dat kan goed kloppen, want al eerder schreef ik een blog over dit mooie huis. Ondertussen is het één en ander veranderd en heeft onder andere de werkplek een nieuwe look gekregen.

ingebruins-voorennawerkplek

Het frisse blauw steekt mooi af in deze lichte ruimte en bakent de werkplek optisch goed af. Zo hoef je helemaal geen aparte ruimte te hebben voor een werkplek; met een kleurverschil op de wand creëer je in één ruimte al verschillende functies.

ingebruins-werkplekblauw

Niet alleen de kleur, maar ook het materiaalgebruik zorgt voor een robuuste uitstraling. Een rek van betongaas en een letter van ijzer zorgen voor een stoer karakter.

Zie je hoe mooi zwart-wit foto’s uitkomen op een donkere ondergrond?  En ben je na het lezen van deze blog net zo enthousiast over deze werkplek als ik?

Met onderstaande tips kun je gemakkelijk zelf aan de slag!

  • De kleur blauw op de wand is Diepzee blauw van Karwei.
  • Een stoer rek voor kaarten, foto’s en knipsels kun je maken van betongaas. (Verkrijgbaar bij de bouwhandel)
  • Verf knijpers in een bijpassende kleur (in dit geval bijvoorbeeld grijs) of nog makkelijker: beplak ze met washi tape voor een originele look.
  • Voeg accessoires toe in tinten die de kleur van je wand versterken. In dit geval opbergbakjes en doosjes in verschillende blauw en grijs-tinten.

Succes! ~Inge

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.