Blog

Webshop in the spotlight: Ma-ciel

In de wondere wereld van kinderkamerstyling valt elke dag weer iets nieuws te ontdekken. Zo wil ik vandaag de webshop Ma-Ciel aan je voorstellen. Zelf word ik van haar producten erg blij, en hopelijk jij ook!

ingebruins-macielvlaggetjes

De vlaggenlijn van Ma-Ciel bij ons in de woonkamer . 

Maciël (want zo heet ze;) verkoopt niet alleen mooie hebbedingen voor de kinderkamer, maar ook leuke kadootjes en moois voor in huis. Lees vooral even door tot het einde van deze blog, want dan lees je hoe je nu extra voordelig kunt shoppen! 

ingebruins-kinderkamer

Het ijsco nachtlampje is helemaal het einde voor een zoete meisjeskamer. Mijn dochter vindt het super om de toef ijs in te drukken en vervolgens het roze licht te bewonderen.

Natuurlijk verkoopt Maciël de leukste merken op gebied van kinderkamerstyling, maar daarnaast is ze ook nog eens super creatief.  Maciël verkoopt namelijk zelf haar eigen lijn in de webshop!

Deze grafische vlaggetjes maakt ze zelf en zijn in tal van varianten -of naar eigen wens- aan te vragen. Altijd leuk om een klein hoekje in huis mee op te vrolijken als je het mij vraagt.

Het leuke is: Je shopt nu ALLES zonder verzendkosten te betalen! Dus ook die hippe lightbox, handige paperbags, kekke posters en mooie kraamkado’s.

Snel even snuffelen dus op de website en bij kortingscode FREE invullen voor gratis verzendkosten. Dat is mooi meegenomen! Deze korting is geldig tot en met 20 juli 2016.

Shopse! ~Inge 

5 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.