Blog

Voorjaar in huis

Ik hoef het jullie natuurlijk helemaal niet te vertellen.. maar toch: de lente komt eraan!

IMG_8402

En wie wordt er nu niet blij van dat zonnetje dat fijn naar binnen schijnt? Ik krijg zelf altijd meteen de neiging de tuindeuren open te gooien, maar daar is het nu nog net iets te fris voor. Vandaar dat ik het voorjaar nog maar even naar bínnen haal, onder andere met mooie bloemen in huis. Kom je even binnen kijken?

Desktop106

Ook zin in voorjaar in huis? Zorg dan voor frisse kleuren. Weg met de zware stoffen, gebreide plaids en donkere kleuren, en voeg juist meer lichte en kleurige items toe.

Hier thuis zijn alle kussens met hertenkoppen erop weer naar boven verhuisd, en hebben de kussens met bloemenprint hun plekje beneden weer gekregen. Zo gemakkelijk en zo leuk om af en toe met kussens te wisselen.

Ook hing ik een fleurige sterrenslinger op en deed ik een roze stofje om een plantenpot heen, en voilá: weer wat meer roze in huis! Daar kan ik toch zo vrolijk van worden 🙂

IMG_8397

Verder zorg ik voor verse bloemen en planten in huis. Daar knapt je humeur sowieso van op en het geeft je huis een flinke boost! Als het nog te koud is om buiten te zitten, creëer je gewoon je eigen tuintje binnen. Ik vind het zelf altijd wonderlijk om te zien hoe mooi alle knoppen open gaan.

Desktop105

Volgend weekend is het pas echt officieel voorjaar, maar wat mij betreft is het al begonnen!

Geniet van het mooie weer, enneh… Hoe haal jij thuis het voorjaar naar binnen? 

Ik ben benieuwd,

Liefs Inge

IMG_8424

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.