Blog

Van bouwkeet naar woning

Pssst… even een piepklein berichtje om te laten weten dat we nu ein-de-lijk bijna gaan verhuizen!

Terwijl sommige delen in huis nog steeds meer weg hebben van een bouwkeet dan van een slaapkamer, zien andere stukjes er nu dan toch echt wel bijna af uit. En ja: eindelijk kan ik ook beginnen met de styling, jippie! Hierbij alvast een tipje van de sluier….

jj

De ene kant van haar slaapkamertje ziet er al prachtig uit, enneh…. die andere kant laten we nog even buiten beeld.

IMG_6664

We zijn een hele toffe lamp aan het maken voor boven de eettafel. Binnenkort volgt het eindresultaat van wat voor moois je kunt creëren met een aantal LAB lampjes van HK Living. (Superfijne service trouwens van Wonen met Lef, waar ze vandaan komen)

IMG_6656

Nu nog ‘under construction’ maar beton in de keuken wordt het helemaal! Als je straks het eindresultaat ziet, begrijp je waarom ; )

IMG_6657

Eén van de fijnste verftinten die er bestaat: Early Dew van Flexa. Een kleur die bij elk wit/grijs/naturel interieur past. Afhankelijk van je lichtinval kleurt hij meer groen of juist meer grijs. Echt een aanrader voor bijna elk interieur.

keuken

Goed, zoals je ziet wordt er dus niet stilgezeten bij  i / b ! We gaan nog eventjes door en binnenkort laat ik je uiteraard meer foto’s en leuke DIYs zien voor originele toevoegingen in je huis.

Leuk dat je weer meeleest 🙂

~ Inge 

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.