Blog

Tuinfeest

Sinds kort hebben wij een tuin.

Natuurlijk, die was er altijd al. Maar nu kun je er ook echt in lopen. En lekker in luieren. En met je auto in racen (peuterlief). En eigenlijk alles waar een tuin normaal gesproken voor bedoeld is.

ingebruins-tuinstoel

Een jaar lang was de tuin namelijk in wisselende stadia als volgt:

Niet bijzonder leefbaar, kan ik je vertellen.

En daarom is het eindresultaat nu zo ontzettend fijn! Een groter contrast kon het eigenlijk niet zijn.

ingebruins-zithoekjeDeze maand hebben we dan eindelijk een hovenier in de arm genomen die de boel lekker strak heeft getrokken, en manlief heeft zich zelf op het timmerwerk gestort.

ingebruins-tuin-veranda

En zo werd een vervallen groen kippenhok omgetoverd in een moderne veranda. Met een paar losse potten creëer je al snel een ‘groene’ look en de vrolijk gekleurde accessoires brengen ook lekker wat leven in het grijze straatje.

Een oud kastje gebruik ik om kaarsen en losse bloemen op te zetten. In de la zette ik een plantje neer die er hopelijk groots en weelderig uit komt groeien. De vogelposter zorgt voor een lekker botanisch gevoel.

En jawel: we hebben zelfs een heus stukje gras op ons perceeltje! Heerlijk om lekker met een boekje languit te liggen.

ingebruins-veranda-gras

Zodra de zon zich nu enigszins laat zien, ren ik direct m’n tuintje in.  En ook als het even geen lekker weer is, zit ik vanuit de keuken dromerig naar buiten te kijken. Zo blij als een kind ben ik er mee… Elke dag een tuinfeest!

ingebruins-veranda

9 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.