Blog

To plog or not to plog

Het schijnt al een tijdje een hype te zijn. Misschien dat het nu al wel weer over is, ik heb geen idee. Maar het leek me leuk om eens te proberen: ploggen. Dat is zeg maar bloggen met foto’s.

Dus bij deze: een inkijkje in mijn dagelijks leven van de afgelopen tijd.

Collages

1. Het is er weer weer voor: scrapbooken! Ik hoop dat ik haar babyalbum af heb tegen de tijd dat ze 12 is. // 2. Een gezellig plaatje van de Swanmarket waar ik laatst was. // 3. Dagelijkse kost: kroelen met m’n meisje. // 4. 5. 6. Meestal is mijn eigen huis niet het beste visitekaartje. Maar omdat we kijkers hadden voor ons huis, was het afgelopen week super opgeruimd. // 7. Een leuk nieuwtje: voortaan zal ik wekelijks bloggen op Me-To-We. Naast interieurblogger dus ook mom blogger 🙂 // 8. Vaste prik op woensdag: verse bloemen halen op de markt. // 9. Dit fijne pakketje lag laatst op mijn deurmat (met dank aan een lieve instagrammer) en ligt klaar om mee te nemen op vakantie.

Wij hebben onze koffers klaar staan voor een heerlijke vakantie naar de zon, dus misschien dat het de komende 10 dagen even wat stil is op i / b  .. maar goed nieuws: I’ll be back! ; ) 

~Inge

I don’t know whether it is hot or not, but I tried plogging for a change. This is my daily life in photos, enjoy! 1. Scrapbooking // 2. Visiting a local market // 3. Mommy-baby-time // 4.5.6 My home when it is organized for a change // 7. I will be blogging for a Dutch mom blog // 8. Fresh flowers // 9. This book I will take with me on holiday. 

0 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.