Blog

Tikje Retro

Noem het ouderwets of achterhaald, maar ik ben zo iemand die niks heeft met i-tunes, spotify, of muziek op je telefoon. Ik houd zeker wel van muziek, maar ik wil gewoon de radio aan kunnen zetten en aan de knopjes draaien. Of (ja, héél ouderwets) een mooie cd uit de hoes halen en in de speler schuiven. ingebruins-retrofamily11Sinds dat wij allerlei ‘handige’ hippe snufjes in huis hebben, mis ik mijn eigen muziek. En een gedoe vind ik het ook, want dan moet wel de i-pad zijn opgeladen en ook de wifi het doen, anders heb je nog geen muziek.

Goed, na enige echtelijke strijd, heb ik toch weer een cd speler in huis gehaald. En wát voor één!

ingebruins-retrofamily7
Deze Soundmaster die ik bij The Retro Family bestelde, is een exemplaar dat zeker gezien mag worden. Hij is lekker strak en wit en oogt helemaal niet hopeloos ouderwets. Het tikje retro is natuurlijk juist helemaal van nu!
Ik kan weer fijn mijn cd collectie beluisteren en tevens héél veel radiostations. Want dit toestel heeft ook DAB ontvangst -> meer zenders en betere kwaliteit geluid.
En ja, ik heb ook aan mijn moderne man gedacht, want hee: je kunt via bluetooth of de usb poort hier óók je muziek van de mobiel of tablet op afspelen. Multifunctioneel dus.
Hij blij, ik blij.
ingebruins-retrofamily13
Eindelijk kan ik weer zodra ik beneden kom, direct de muziek aan zetten. Er hoeft niks te worden opgeladen of opgestart. Ideaal!
ingebruins-retrofamily8
Dit artikel kwam tot stand in een samenwerking tussen The Retro Family en Inge Bruins. Omdat ik erg tevreden ben over het product, wil ik graag deze review delen op mijn blog. Benieuwd naar meer retro? Op de website van The Retro Family vind je alles een tikje retro;  van koelkast tot platenspeler.

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.