Blog

Plog

Om jullie een beetje op de hoogte te houden van de vorderingen in ons nieuwe huis, hierbij vast een sneak peak!

Deze plog bestaat geloof ik voor 99% uit foto’s van de verbouwing, dus mocht je daar niet op zitten te wachten: stop met lezen en wacht op de volgende blogpost! 😉

Desktop16

1. Het witte balkenplafond, superblij met het resultaat! // 2. De zolder is de ruimte in huis die het verst gevorderd is, het begint eindelijk op een bewoonbare toestand te lijken // 3. Altijd leuk als bestellingen voor het huis binnen komen, hierbij het nieuwe behang voor de kinderkamer // 4. & 5. Het verschil tussen een nog níet gestucte wand en een wél gestucte wand // 6. Dit soort afbeeldingen app ik naar de werklui. (Voor de duidelijkheid: het zijn verfkleuren.) // 7. Hoe leuk: ik was laatst bij iemand thuis waar ik Marokkaanse tegels ophaalde en zij gebruikt deze Hollandse tegels om haar trap mee op te leuken! Erg origineel idee, dus wilde ik graag delen. (if you read this Kate: it was so nice meeting you!) // 8. Afbeelding van Saartje Prum, zo wordt dus straks een hele wand. // 9. Ondertussen ook nog bezig met het huis van iemand anders, o.a. het maken van een lichtplan. Dat houd het lekker afwisselend.

Zo, nu heb je alvast een beetje een beeld bij dit project dat  V e r b o u w e n  heet! Wij houden nog even geduld, want uiteraard heb ik nu vooral de mooie afbeeldingen laten zien. De beneden verdieping ziet er nog uit als een complete bouwval, dus we zijn er helaas nog niet. Dit weekend maar weer aan de slag!

Geniet van dit extra lange weekend, voor iedereen die niet hoeft te klussen! 😉

~Inge

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.