Blog

DIY: Caketoppers, leuk voor elk feestje!

Ik geef het maar meteen toe: ik ben niet zo’n keukenprinses. Dus in plaats van dat ik mezelf opleg dat ik -net zoals die taartenbakker van een vriendin-  enorm culinaire taarten moet maken die er gewoonweg te mooi uitzien om op te eten…. kies ik ervoor eenvoudige taarten te maken, en die extra feestelijk te maken met deze caketoppers.IMG_6441

Heb je zelf binnenkort een feestje? Lees dan vooral even verder!

Afgelopen weekend werd ons kleine meisje alweer 1 jaar. Reden voor een feestje! En om het allemaal lekker makkelijk te houden, maakte ik twee kwarktaarten. Lekker snel, wél feestelijk en natuurlijk erg lekker. Als je er vervolgens wat vers fruit op doet, ziet er al snel verrukkelijk uit. En als bonus maakte ik deze leuke caketoppers. Dat maakt het net wat persoonlijker en feestelijker.

IMG_2824IMG_6434IMG_6445

Zelf aan de slag? Gebruik onderstaande voorbeelden om na te tekenen op stevig papier, tape deze op vrolijke rietjes en voilá:

** Fijn Feestje! **

IMG_6429

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.