Blog

Paneeldeur enzo

Wie mij al een poosje volgt op instagram weet het allang, maar dit nieuwe pad hoort ook echt op mijn blog thuis! Of nieuw? Oud eigenlijk..

Waar mijn vader al járen lang handelt in antieke bouwmaterialen, heb ik besloten hier ook een aandeel in te nemen. Geen oud Hollandse dakpannen en klinkertjes voor mij, maar deuren. Paneeldeuren. Kastdeuren. Oude luiken en andere blikvangers voor in huis. Dit zijn gave items om een huis sfeervol en met karakter mee in te richten. En dat past natuurlijk perfect bij mijn werk als interieurstylist. Zo kom ik stiekem af en toe een leuke partij oude vloertegels tegen en daar gaat mijn styling hart ook sneller van kloppen!

Kortom: voor mooie authentieke blikvangers voor jouw interieur kun je dus ook bij mij terecht. Laat me weten waar je specifiek op zoek naar bent of stuur me een bericht voor het maken van een afspraak. Dan vind je binnenkort vast de deur die jouw kast helemaal af maakt. Of dat originele tegelvloertje voor in het toilet.

Door op instagram paneeldeur_enzo te volgen, blijf je alvast op hoogte van de producten. En het zou leuk zijn als ik je binnenkort op het erf in Maasland mag ontvangen! ~Inge

2 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.