Blog

Mi Lugar Favorito (15) ~ Coffeelicious

Vandaag deel ik weer eens een heerlijke hotspot met jullie: Coffeelicious! Gisteren was ik namelijk aanwezig bij een heerlijke lunch die in het teken stond van de nieuwe producten en gerechten op de kaart.

Toen ik nog voor Showhome werkte, maakte ik regelmatig binnenkijkers in mooie eetzaakjes. Ik vond het dan ook heerlijk om me gister eindelijk weer eens uit te leven met de camera! Want naast een prachtig interieur met oude details en het vrolijke botanische behangetje, staat deze zaak natuurlijk bekend om de heerlijkste koffies. En scones, taartjes, high teas, high wines, etc. Allemaal even mooi en allemaal even verrukkelijk.

ingebruins-coffeelicious-9

ingebruins-coffeelicious-11

Voor mij een leuke gelegenheid om weer eens wat productfoto’s en sfeerfoto’s te maken. Wist je al dat je mij -naast interieurfotografie-  hier ook voor kunt benaderen? Via de eerste pagina kun je dan contact met me opnemen. 

Terug naar de lunch van gister. We waren uitgenodigd op de Rotterdamse vestiging, voor een lunch die tot in de puntjes goed verzorgd was…

ingebruins-coffeelicious-6

…Maar Coffeelicious vindt je ook Dordrecht, Breda en binnenkort ook in Amsterdam. Goed nieuws dus voor alle koffieliefhebbers. En wist je dat er ook een aantal vegan-producten op de kaart staan? Voor ieder wat wils dus.!

Fiona, bedankt voor deze gezellige middag en tot nog heel veel keertjes in Dordt! ~Inge 

ingebruins-coffeelicious-20

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.