Blog

Lang leve de t i p i

Tipi’s en speeltenten zijn natuurlijk niks nieuws in de wereld van de kinderkamerstyling. Het is een trend die al even aan de gang is, maar nu we er zelf één in huis hebben ben ik toch behoorlijk enthousiast.

Want: hoe leuk is deze nieuwe aanwinst in de woonkamer?ingebruins-tipi10Een tipi stond al heel lang bovenaan ons lijstje. Maar aangezien deze meestal behoorlijk prijzig zijn en ik zelf niet kan naaien, kwam het er nooit van. Totdat er een leuke aanbieding van de Xenos voorbij kwam, en tadáá: een geschikt verjaardagskado voor dochterlief.

Een tentje is sowieso een ideale speelplaats. Om zelf met vriendjes te spelen of je even alleen terug te trekken. Lekker veelzijdig: want of je hem nu gebruikt als speel-tent, lees-tent, of feest-tent; over waar -tent voor staat worden kleine kinderen over het algemeen heel blij van.

En zoals je weet vanuit bijvoorbeeld deze blog, vind ik het zelf ook erg fijn als kinderspeelgoed een aanwinst is voor je interieur in plaats van schreeuwerig en van plastic. Dit exemplaar lijkt me aardig duurzaam en kan meeverhuizen van de tuin tot de kinderkamer. Met een vrolijke slinger of pom poms kun je een wit tentje leuk customizen en door er een vloerkleed en wat kussens in te leggen maak je het een extra uitnodigende plek. Een geslaagd kado! ingebruins-tipi9

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.