Blog

Kleine gang? Kapstokhaken!

Afgelopen week ontving ik weer een pakketje van Wonen met Lef waar ik erg blij van werd! Namelijk deze gave haken van HK Living.

Desktop65

Wij hebben bij de voordeur een piepkleine gang waar amper een kapstok past. Deze haken zijn de perfecte oplossing, want ze nemen weinig ruimte in maar je kunt er toch mooi je jas of tas aan kwijt. En ze zijn ook nog eens lekker vrolijk natuurlijk!

IMG_6886

Net zoals de rest van ons huis, hebben we uiteraard ook de gang aangepakt. Om te beginnen zijn alle muren glad gestuct en wilde ik dat alles lekker wit en licht zou zijn. Op die manier lijkt een kleine ruimte niet zo nauw.

voor & na gang1

Wel wilde ik een lekker kleurtje aan de onderrand, omdat ik houd van een beetje contrast en kleur in huis! Een lambrisering past ook goed in de stijl van een oud huis. Ook scheelt dit weer voor de kleine gasten die binnenkomen met regenlaarsjes en zwarte handjes etc. 😉

IMG_6894

Zoals je ziet: niet veel opbergruimte dus in deze ‘enorme’ gang, maar tóch fijn dat je bij binnenkomst in elk geval je jas op kunt hangen!

IMG_6897

Gelukkig hebben we komende tijd nog steeds geen jas nodig. Ik laat hem voorlopig dus nog even lekker hangen… ’t is alleen bijna zonde van die leuke haak, om hem vol te hangen 😉

Fijne week! ~Inge

8 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.