Blog

Klein (kringloop-) Geluk

Soms denk ik dat ik nét iets gelukkiger zou zijn als die ene gave stoel van bovenaan m’n wishlist hier in huis staat. Of als de gang eindelijk betegeld is. Of als we een mooi vloerkleed in de kamer zouden hebben. Of als ……

Onzin natuurlijk.

Want als het ene item eenmaal binnen is, zul je altijd het volgende willen. Heb jij dat ook, of ben ik zo’n zeldzaam hebberig persoon? (hope not)

Desktop67

In elk geval wil ik besluiten blij te zijn met wat ik al wél heb. En dat is een huis dat nog niet af is, maar wat wél ons eigen fijne plekje is. En soms komen daar zomaar ineens kleine schatten de deur binnen. Zo was ik afgelopen week bij de kringloop en liep ik zomaar tegen deze vintage koffers aan. Een supermarktcactus erbij, en hoppa: een leuk hoekje!

IMG_6958

IMG_6986

Leuk toch?

Ook kan ik blij worden van zoiets simpels als een vetplant-in-pot die dan ineens heel mooi matcht bij de zeeppomp!

Desktop68

Gaaf toch, die kleine dingen waar je elke dag als je er langsloopt gewoon even blij van word. Dan vergeet ik helemaal die gang die nog niet betegeld is..

IMG_6985

Wat is jouw klein woongeluk? Een mooie bloem, schilderij, of een bijzonder gevonden voorwerp op het strand? Ik ben benieuwd..

Fijn weekend! ~Inge 

9 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.