Blog

Kastruimte (én kortingsactie voor jou!)

Opbergruimte. Dat kwamen wij hier thuis altijd te kort. Ondanks opruimsessies zijn er altijd meer spullen, speelgoed en kleding dan er in de kast passen.

ingebruins-woodbasics17

Tot op heden dan. Want inmiddels heb ik de ideale kast gevonden.. Lees verder voor meer beeldmateriaal én een leuke kortingsactie voor jou!

Voor op de kinderkamer was ik op zoek naar iets tijdloos: wat leuk is op een kinderkamer, maar wat nog wel járenlang leuk blijft -óók voor de tienerkamer. Een industriële lockerkast vond ik iets te robuust op de roze meisjeskamer, maar deze versie van underlayment is het helemaal! En het leuke is: hij is helemaal op maat gemaakt precies zo groot als ik hem wil.

Het ontwerp is van Woodbasics, die underlayment (locker)kasten helemaal voor je op maat maakt. En thuis bezorgd. En in elkaar zet. Louis denkt graag met je mee bij het ontwerp, maakt scherpe visuals van te voren; en zo weet je eigenlijk helemaal zeker dat je een geslaagd ontwerp in huis haalt.

ingebruins-woodbasics18Ik vind de kast enorm veelzijdig. Dankzij de voorgeboorde gaatjes kun je zelf bepalen hoe je de legplanken indeelt. En als je een roede erin wilt, is dat ook geen probleem en kun je de kast bijvoorbeeld ook prima gebruiken als garderobekast in de hal.

Dankzij de magneetjes aan de binnenzijde, blijft het ontwerp van de kast lekker strak. Geen greepjes nodig dus: je duwt de deur een beetje in en hij gaat vanzelf open.

Behalve lockerkasten maakt Louis ook andere kasten. Voor als je een kleiner opbergmeubel zoekt. Of juist een open buffetkast. Maar ook als je een heel ander soort meubel graag op maat gemaakt wilt hebben, kun je bij Woodbasics terecht. Louis kan volgens mij bijna alles maken! Zolang het maar van underlayment is.

ingebruins-woodbasics

En dan nog meer goed nieuws: als je vóór 10 maart een bestelling plaatst, krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop. Gebruik daarvoor de code actie10procent op de website van Woodbasics en de korting wordt automatisch berekend.

Nooit meer opbergstress dus, heerlijk! ~Inge 

6 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.