Blog

GIVEAWAY: Handige Keukenaccesoires

Ik doe mijn best hoor, ècht. Maar soms vind ik het zo irritant: al dat afval scheiden.

Zeker nu het buiten kouder is, heb ik niet zo’n zin om na elk mandarijntje naar buiten te lopen om de schil in de juiste bak te gooien. Gevolg: een aanrecht vol bordjes GFT afval. Niet bepaald fris.

IMG_8011

Daarom was het extra leuk toen Rosti Mepal me vroeg voor een leuke samenwerking, waar ook jíj van kunt profiteren. Het Calypso afvalbakje komt mij in elk geval goed van pas! Naast het feit dat dit me wat loopjes naar buiten bespaart, staat hij ook gewoon erg goed in onze zwarte keuken. Als de categorie ‘stijlvolle prullenbakjes’ zou bestaan, dan zou dit exemplaar zeker hoog scoren.

IMG_8014

Een ander leuk product van Rosti Mepal zijn de zwart witte theedoeken met potten en pannen opdruk. Ook die passen perfect in onze zwarte keuken. Maar vanwege hun neutrale kleuren, passen ze waarschijnlijk in iedere keuken.. dus ook bij jou!

IMG_8019

Heb jij ook geen zin om voor elke bananenschil naar de kliko buiten te lopen? Of ga jij liever voor een setje zwart witte theedoeken?

Ik mag onder mijn volgers één van beide producten verloten. Laat hieronder óf op facebook een reactie achter welk product jij graag in huis zou hebben. 18 januari maak ik hier de winnaar bekend!

IMG_8028

Ps. Het afvalbakje is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kijk dus even op de site en vergeet niet aan te geven welke kleur jij graag zou ontvangen!

Fijn weekend! ~Inge

IMG_8012

7 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.